Professional Scrum Trainer

Willem Vermaak

Willem is een Product Management consultant met een passie voor leiderschap en het creëren van echt waardevolle producten. Deze 2 passies komen samen bij alles wat te maken heeft met product management, product leiderschap, product strategie en product ownership.

Willem Vermaak

Meer over

Hij is een “Professional Scrum Trainer” voor Scrum.org en is op een missie om bedrijven te helpen hun waarde potentie te bepalen en het maximaliseren van de uitkomsten voor hun klanten.

Als ex-officier bij de Koninklijke Landmacht is Willem als een vis in het water als het aankomt op leiderschap. Als Product Owner, Studio Lead en de afgelopen jaren als consultant, is Willem erg gedreven in het oplossen van problemen en uitdagingen van klanten.

Bedrijven snel helpen om van klanten te leren en aan te passen aan hun feedback en tegelijkertijd ook hun product management verbeteren is zijn specialiteit.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of vragen naar de mogelijkheden? Ons team bij Xebia Academy staat tot je dienst. Wij zijn hier om je te helpen.
Als je meer wilt weten over onze training op maat op jouw bedrijfslocatie, kijk dan eens op onze In-Company pagina.

Stuur bericht

Of geef ons een belletje

+31 (0)35 538 1921