Theo Gerrits

Theo Gerrits heeft werkervaring sinds 1994 en begon in 2007 bij Xebia als Agile Consultant. Hij is een Certified Agile Master en auteur van het boek ‘Agile - Pocketguide voor wendbare organisaties’.

Theo Gerrits

Meer over

Theo heeft meer dan 10 jaar ervaring als Agile en Lean coach en trainer bij diverse grote klanten, zoals APG, KPN, ING, Stater, Rabobank en KLM. Niet alleen in de IT, maar ook bij de business en in alle lagen van de organisatie. Hij heeft verschillende rollen vervuld, zoals ontwikkelaar, tester, medewerker productondersteuning, (enterprise)architect, auditor, (bedrijfs)analist en projectmanager.

Hij is sterk gemotiveerd om de effectiviteit van organisaties te bevorderen, gebruik makend van de DevOps/Agile filosofie. Theo is een Certified Scrum Master, Certified Agile Master, Computable Expert, Lean Green Belt, lid van de IEEE Computer Society en lid van het GIA (Genootschap voor Informatie Architecten).

Theo is ook geïnteresseerd in verschillende gebieden van de Informatica, zoals formele talen, software re-engineering, kunstmatige intelligentie, evolutionaire algoritmen, robotica en 3D-printing. Hij studeerde natuurkunde en wiskunde en woont samen met zijn vrouw Ingrid en zijn twee kinderen Ben en Merel in Houten.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of vragen naar de mogelijkheden? Ons team bij Xebia Academy staat tot je dienst. Wij zijn hier om je te helpen.
Als je meer wilt weten over onze training op maat op jouw bedrijfslocatie, kijk dan eens op onze In-Company pagina.

Stuur bericht

Of geef ons een belletje

+31 (0)35 538 1921