Kenny Baas-Schwegler

Kenny Baas-Schwegler is een software engineer en consultant die zich richt op het bouwen van kwaliteit in software delivery bij Xebia. Hij begeleidt, coacht en raadpleegt teams door gebruik te maken van technieken en tools van Domain Driven Design, Behaviour Driven Development, Test Driven Development, and Continuous Delivery.

Kenny Baas-Schwegler

Meer over

Door middel van Aikido training leerde hij de meest efficiënte manier om samen te werken. Om de uitkomst te krijgen die alle partijen willen, moet energie niet worden geblokkeerd, maar moet worden gebogen en beïnvloed. De filosofie achter deze redenering is niet alleen ingebed in zijn persoonlijke leven, maar ook in zijn werkleven. Hij is een voorstander van multidisciplinaire samenwerking in open ruimtes. Door tools zoals EventStorming en Example Mapping te gebruiken en te combineren, helpt hij bij het ontwerpen en modelleren van software. Met deze benaderingen wil hij een transparante, collaboratieve ruimte creëren met constante en directe feedback bij het leveren van software.

Naast zijn dagelijkse werk, helpt hij ook bij het organiseren van verschillende meetups voor Behaviour Driven Development NL, Domain Driven Design Nederland and EventStorming Netherlands en spreekt hij ook vaak en geeft hij hands-on workshops op conferenties en bijeenkomsten.

background
background
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of vragen naar de mogelijkheden? Ons team bij Xebia Academy staat tot je dienst. Wij zijn hier om je te helpen.
Als je meer wilt weten over onze training op maat op jouw bedrijfslocatie, kijk dan eens op onze In-Company pagina.

Stuur bericht

Of geef ons een belletje

+31 (0)35 538 1921