Eric Nieuwenhuijsen

Enthousiast en passievol over nieuwe technieken. Eric werkt graag aan automatisering om repetitieve taken binnen en tussen teams te vereenvoudigen om meer tijd te creëren voor teams om te zorgen dat ze werken aan de toegevoegde waarde voor de klant.

Eric Nieuwenhuijsen

Meer over

Hij vindt het leuk om gebruik te maken van de nieuwste technieken om waarde te genereren voor je bedrijf en niet vast te blijven lopen in ‘best practices’.

Na het zien van beide kanten van de muur die beheer en ontwikkeling in de klassieke organisatie in tweeën deelt is Eric doorgegroeid in een DevOps-rol en dit geeft hem de mogelijkheid om beide perspectieven te combineren om zowel de ontwikkel als de beheer-behoeften te bevredigen. Door mensen op te leiden, kan Eric zijn kennis en praktische ervaring delen met een breed publiek. Door een theoretische achtergrond en praktische ervaring bij klanten te combineren, verbindt Eric het trainingsmateriaal met toepassingen in de praktijk.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of vragen naar de mogelijkheden? Ons team bij Xebia Academy staat tot je dienst. Wij zijn hier om je te helpen.
Als je meer wilt weten over onze training op maat op jouw bedrijfslocatie, kijk dan eens op onze In-Company pagina.

Stuur bericht

Of geef ons een belletje

+31 (0)35 538 1921