Certified SAFe Program Consultant

Bart Bouwers

Bart is een ervaren trainer die impact maakt. Met zijn rust en begrip biedt hij cursisten een diep begrip van de materie en gaat hij in op de situatie van de cursist.

Bart Bouwers

Meer over

In 2008 kwam Bart als test manager bij een bank in aanraking met agile werken. Hij heeft toen de kracht van agile werken leren kennen en besloten zijn dienstverlening hier volledig op te richten. Voor hem betekent agile werken samen gefocust waarde leveren en continu groeien. Co-creëren en samen winnen. Hij is ervan overtuigd dat alleen multidisciplinaire teams die goed in contact zijn met de klant in staat zijn de beste producten te maken.

Inmiddels heeft hij zich bewezen als agile coach. Hij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van teams en de ontwikkeling van de teamleden. Ook heeft hij ervaring met coaching en professionalisering in het schalen van agile organisaties waar meerdere teams samen producten maken. Momenteel richt hij zich op het uitvoeren van agile transformaties waarbij hij zich ook richt op het executive management (leiderschap), de business (samen waarde leveren voor de klant) en het transformeren naar een nieuwe bedrijfscultuur (mindset, cultuur). 

Zijn ervaring van ruim 24 jaar strekt zich uit van embedded software tot administratieve software. Domeinen: consumer electronics, medical systems, banken, pensioenen, farming, startups. Bart is van huis uit informaticus en heeft daardoor altijd een scherp analytisch overzicht. 

Vanuit deze rijke ervaring geeft hij succesvolle trainingen en begeleidt hij expertisegroepen om anderen beter te maken.

background
background
Geplande trainingen van Bart Bouwers
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921