categorie

Quality & Test Automation

In de wereld van continuous delivery ligt het tempo enorm hoog. Testen is daarom geen bijzaak meer, maar een integraal deel van het proces. Leer hoe je testing toepast in elke stap en hoe je sneller, hogere kwaliteit levert met onze eersteklas training in innovatieve software quality en test automation strategieën.

Quality & Test Automation

Vertegenwoordigd door guru's Dave Farley en Alan Richardson
Onze partners Dave Farley en Alan Richardson leren je de best practices in test driven development & continuous delivery en agile testing.

Doorgewinterde experts in automated testing
Maak kennis met de functionele aspecten van testing en automated testing vanuit een agile perspectief. Onze trainers zijn doorgewinterde agile consultants die continuous delivery and test automation hebben toegepast in honderden agile teams.

Leer over teamdynamiek uit praktijkvoorbeelden
Agile testen is een teaminspanning waarbij elk lid zijn of haar rol binnen het proces dient te begrijpen. Leer van onze deskundige consultants hoe je uitvoerbare specificaties toepast in uw project. Leer direct van hun praktijkvoorbeelden en van de kennis die ze hebben opgedaan bij grote opdrachtgevers zoals ING, KPN, NS, Tesla en Emirates.

background
background
Ontmoet het Team
Deze bedrijven hebben wij getraind in Quality & Test Automation
logo
logo
logo

Gedreven door innovatie

Leer hoe je test automation tools en technieken toepast, die agile teams in staat stellen om direct te leveren en je organisatie te helpen de meeste feedback te krijgen uit de pijplijn van continuous delivery. Als leider in software testing, quality assurance en testcertificeringen biedt Xebia Academy een uitgebreide selectie trainingsopties voor elke fase in je carrière.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921