categorie

Microsoft

Microsoft innoveert sneller dan ooit tevoren en vormt inmiddels de drijvende kracht achter bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Volg een training bij onze toonaangevende consultants in Azure, Xamarin en meer en zet je kennis maximaal in voor uw bedrijf.

Microsoft

Van kwaliteit verzekerd als Gold Certified Microsoft Partner

Onze Microsoft-unit, Xpirit, is Gold Certified Microsoft Partner. Als lid van dit zeer selectieve partnerprogramma voldoet Xpirit aan de allerhoogste normen voor kwaliteit en samenwerking. Bovendien hanteert meer dan de helft van onze Xpirit-consultants de officiële titel Microsoft Valuable Professional (MVP).

Partner van Visual Studio, Scrum.org, Docker en Xamarin

Al onze Microsoft-trainingen worden geleid door professionele Xpirit-consultants. Experts die nauw samenwerken met de verschillende partners. Op deze manier garanderen wij de meest relevante inhoud van onze trainingen.

Als eerste trainingen door gecertificeerde Xamarin-trainers

We zijn trots op het feit dat we de allereerste trainingen buiten de VS hebben gegeven met gecertificeerde Xamarin-trainers en -consultants. Van de vier officieel gecertificeerde Xamarin-trainers in Nederland werken er twee bij Xpirit. Onze inspirerende consultants spreken op tal van conferenties en zijn zeer actief in de Microsoft- en Xamarin-communities.

background
background
Onze trainingspartner in Microsoft
Proudly part of Xebia Group
logo
Ontmoet het Team
Deze bedrijven hebben wij getraind in Microsoft
logo
logo
logo

Zet de volgende stap in je carrière

Miljoenen bedrijven over de hele wereld vertrouwen dag in dag uit op de technologie van Microsoft. Leer hoe je het verschil maakt in elke denkbare sector met speciale Microsoft-trainingen, opgezet en geleid door onze deskundige consultants. Werk aan je skills met de nieuwste Microsoft Stack-training. Of vergroot je vakkennis van Azure. Wat je interesse of functie ook is, met Xebia Academy til je je carrière gegarandeerd naar een hoger niveau.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921