categorie

Kanban Method

Krijg inzicht in workflows en verander je bedrijf ten goede. Kanban helpt je om producten die aansluiten bij je bedrijfsdoelen en klantenbehoeften strategisch te beheren, terwijl je continu blijft leveren.

Kanban Method

Erkend door LeanKanban University (LKU)

Xebia Academy is erkend door de marktleider in Kanban: Lean Kanban University (LKU). Onze trainers zijn actief in the Kanban community en nemen deel aan speciaal georganiseerde Lean Kanban Leiderschapsconferenties.

Pragmatisch en direct toepasbaar

Een unieke eigenschap van alle door LKU erkende trainingen is dat de deelnemers de volgende dag direct in praktijk kunnen brengen en toepassen wat ze hebben geleerd.

Compleet trainingsaanbod met certificeringen

Onze Kanban trainingen zijn ontworpen voor alle niveaus, van beginnende teams tot gevorderden op strategisch bedrijfsniveau. Zo bieden we een tweedaagse executive module en een vijfdaagse expert module aan in Enterprise Service Planning (ESP) door Alexei Zheglov, een co-initiator van ESP en auteur van het boek "Fit for Purpose".

background
background
Ontmoet het Team
Deze bedrijven hebben wij getraind in Kanban Method
logo
logo
logo

Je bedrijfsvoering naar een hoger niveau

Net als Scrum, helpt Kanban om je ontwikkelteams efficiënter samen te werken. Het biedt cruciaal inzicht in workflows en maakt het onzichtbare zichtbaar, zodat je de verbeteringen kunt aanbrengen die het belangrijkst zijn voor het bedrijf.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921