Developer Skills

Software Faster: From Months to Minutes

Goede softwareprofessionals bouwen snel kwaliteitssoftware, gebruiken agile methoden, continuous delivery en toegewijd vakmanschap om de levering te versnellen van jaren naar maanden - of zelfs weken.

Goede softwareprofessionals bouwen snel kwaliteitssoftware, gebruiken agile methoden, continuous delivery en toegewijd vakmanschap om de levering te versnellen van jaren naar maanden - of zelfs weken.

Maar wat als je van maanden naar minuten kunt gaan?  

Deze tweedaagse training wordt verzorgd door Dan North en is ontwikkeld voor iedereen die nog sneller kwaliteitssoftware wil ontwikkelen en leveren. Dan North is een technologie- en organisatieveranderingsspecialist die al meer dan 25 jaar coacht, codeert en adviseert. Hij stelt teams in staat om kwaliteitssoftware te leveren met de snelheid van verandering, in dagen of zelfs uren, keer op keer. Als je je beperkt voelt door het huidige agile, continuous delivery en vakmanschap-denken, en nieuwe simpelere manieren wilt ontdekken om je software development en leveringsproces te organiseren en verbeteren, dan past deze training bij jou.

Het Software Faster materiaal bevat meer dan 40 patronen en technieken. De training behandelt verspreid over twee dagen en op basis van de interesse van deelnemers 8-10 van deze onderwerpen. North past ook zijn onderwijsaanpak aan aan de leerstijl van deelnemers, variërend van gedetailleerd en technisch tot breed en overzichtelijk.

Q: Is de Software Faster: From Months to Minutes training iets voor mij?

 • Ja - want je bent ervaren softwareontwikkelaar met een frustratie over de traagheid waarmee je "hyperperforming" proces verloopt
 • Ja - want je hebt last van een onpraktische backlog, de pantomime van schatting, de inspanningen om te automatiseren waar het duidelijk niets toevoegt
 • Ja - want je bent het kunstmatig inzetten van sprints en de onaangename verrassingen die je projecten nog steeds lijken te doen ontsporen zat 

Q: Wat kan ik bereiken met deze training?

Je leert onder andere:

 • Nieuwe technieken die bestaande agile methodes zowel verbeteren als vervangen (waarvan sommige contra-intuïtief zijn en andere geheel ingaan tegen de huidige 'best practice')
 • Waarom het begrijpen van risico's en het omarmen van onzekerheid de kern vormen van snellere levering

Je doet ervaring op met:

 • De beheersing van opbouw, implementatie en operationele processen
 • Het effectief plannen en nauwkeurig inschatten met behulp van systeemdenken
 • Het beheren van verschillende vaardigheids- en ervaringsniveaus binnen een team

Je ontwikkelt de skills om:

 • Kritisch na te denken over al bestaande kennis van gevestigde agile methoden
 • Tekortkomingen in je teststrategie te identificeren en te verkleinen
 • Te werken met legacy-systemen en te integreren met andere partijen
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921