categorie

Developer Skills

Volg trainingen van ‘s werelds toonaangevende experts en consultants. Leer nieuwe technieken kennen en gebruiken en goede, schone code te schrijven vanaf de start van je project.

Developer Skills

Experts in gevorderde React-technieken

React Native gebruikt dezelfde basis bouwstenen voor user interfaces als standaard iOS en Android-applicaties. Onze consultants kunnen je precies vertellen hoe ze te gebruiken. Of het gaat om iOS, Android, geautomatiseerd testen, gRPC of iets totaal anders, met onze trainingen op maat voor beginner tot gevorderde ben je snel up-to-date.

Kwaliteitsspeler in de markt en volledig gericht op business value

Bij de ontwikkeling van software zijn het de oplossingen met high impact die het verschil maken. Onze deskundige consultants leveren die impact elke dag bij onze klanten. Niet alleen door business value te creëren maar ook met onze interactieve, hands-on trainingen.

background
background
Ontmoet het Team
Deze bedrijven hebben wij getraind in Developer Skills
logo
logo
logo

Blijf scherp, agile en klaar voor actie

Gebruikers van uw software stellen hoge eisen. Ze willen de allerbeste service, informatie op maat, bijzondere interacties en een cross-platform ervaring. Dat betekent dat je applicaties niet alleen veilig en schaalbaar moeten zijn, maar dat je ze ook eenvoudig moet kunnen aanpassen en invoeren. Onze training consultants bieden een reeks trainingen en programma's om als developer scherp te blijven, agile te werken en altijd klaar te staan voor full-stack actie.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921