categorie

Data Engineering

Of je Hadoop, Spark of Neo4j wilt leren implementeren, onze Data Engineering training biedt de praktische kennis die je nodig hebt om echte big data-uitdagingen aan te pakken.

Data Engineering

Een pionier in de technologie van big data

GoDataDriven, Xebia’s data science en data engineering unit, is een van de meest ervaren databedrijven ter wereld. Actief sinds 2009 in de Hadoop-space waren ze een van de eersten die de technologie van big data omarmden en lopen ze nog altijd voorop in Spark, Neo4j, Apache Flink, Apache Airflow, and Apache Nifi.

Exclusieve trainingspartner voor toonaangevende tech-bedrijven

GoDataDriven is een officiële partner van Cloudera, Hortonworks, Databricks, RStudio, Datastax en Microsoft Cloud.

Initiator en sponsor van verschillende activiteiten binnen de community

GoDataDriven heeft als gepassioneerde community-bouwer zelfstandig – of in nauwe samenwerking - verschillende groepen en events opgezet en georganiseerd. Zoals Dutch Data Science Week, Spark Amsterdam and PyData Amsterdam.

background
background
Onze trainingspartner in Data Engineering
Proudly part of Xebia Group
logo
Ontmoet het Team
Deze bedrijven hebben wij getraind in Data Engineering
logo
logo
logo

Maak het verschil met data engineering

Voor het bedrijfsleven van nu is big data enorm belangrijk geworden in het productieproces. Ontdek met onze trainingen de kracht van data engineering en breek uit het keurslijf van de consultancy services. Ontdek hoe je big data goed inzet, hoe je datagedreven applicaties bouwt en hoe je infrastructuren opschaalt met behulp van hoogstaande technologieën zoals Spark, Hadoop en Neo4J.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921