categorie

DevOps

Word een koploper door IT op een eenvoudigere, effectievere manier te gebruiken. Met DevOps leg je de focus weer op je business.

DevOps

Grondlegger van DASA (DevOps Agile Skills Association)

Als mede-oprichter van de DevOps Agile Skills Association (DASA) is de Xebia Academy de aangewezen plek om DevOps en continuous delivery te leren. Xebia heeft het raamwerk en het lesmateriaal ontwikkeld dat wordt gebruikt om het agile en DevOps vakmanschap aan te scherpen en wereldwijd te promoten. Onze expert trainers zijn professionele DevOps consultants met veel ervaring in zowel de theorie als de praktijk.

Unieke combinatie van theorie met praktijkervaring

De consultants van Xebia hebben het DASA / DevOps-trainingsmateriaal enorm verbeterd. Door het te verrijken met de kennis die ze hebben opgedaan in de praktijk, leer jij alles wat zij dagelijks toepassen. En dat aan de hand van het meest actuele en meest relevante lesmateriaal dat beschikbaar is.

Leer direct van de pioniers uit het vakgebied

Onze consultants zijn koplopers in hun vakgebied en werken in de meest uiteenlopende organisaties. Ze investeren enorm veel tijd en energie in het ontwikkelen van nieuwe ideeën, hulpmiddelen, technieken en functies. Soms lang voordat bedrijven er klaar voor zijn om ze toe te passen.

The Phoenix Project Game, jullie start in DevOps

Menig bedrijf heeft DevOps omarmd uit pure noodzaak om het verschil te blijven maken in de dagelijkse business. Tijdens het interactieve eendaagse Phoenix Project Game maken jij en je team kennis met elke rol binnen DevOps, zoals development, testing, operations, business, management en leren jullie om effectief samen te werken.

Bekijk The Phoenix Project – a DevOps Simulation Game

background
background
Ontmoet het Team
Deze bedrijven hebben wij getraind in DevOps
logo
logo
logo

Start met DevOps en continuous delivery

Xebia Academy is de ideale plek om DevOps en continuous delivery te leren. Als grondlegger van de DevOps Agile Skills Association (DASA) heeft Xebia zowel het raamwerk als het lesplan ontwikkeld dat wordt gebruikt om Agile en DevOps skills aan te scherpen en wereldwijd te promoten. Bovendien zijn onze trainers professionele consultants met veel ervaring in de theorie én de praktijk van DevOps. Met de uitgebreide trainingen van Xebia Academy heb je snel alle skills en kennis in huis om te starten met DevOps en continuous delivery.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921