categorie

Cloud Technology

De overstap naar de cloud is de belangrijkste technologische verschuiving met business impact. De grootste beperkende factor in deze transistie is het werven en opleiden van mensen met kennis en ervaring van alle beschikbare Cloud Services.

Cloud Technology

Leer van de beste cloudspecialisten

Onze cloud unit, binx.io, bestaat uit enkele van de beste cloud engineers ter wereld die gecombineerd jarenlange ervaring hebben met de implementatie van cloudtoepassingen op het allerhoogste niveau. Alle trainers zijn gecertificeerd op verschillende onderdelen van cloudplatformen en maken gebruik van hun praktijkervaring om elke deelnemer te leren hoe je zo effectief mogelijk gebruik maakt van de beschikbare technologie.

Onderdeel van de cloud community

Naast AWS Advanced Consulting Partner is binx.io tevens Google Cloud Platform premier partner. De engineers van binx.io delen een geloof in open-source technologie en een passie om gemeenschappen van gelijkgestemden op te bouwen. Voorbeelden hiervan zijn het oprichten en/of organiseren van verschillende groepen en events, waaronder AWS Amsterdam en de Google Cloud Developers Group Amsterdam.

Training voor developers

Wij geloven dat IT-professionals het beste leren door simpelweg te doen. In onze trainingen laten we je dus ook leren op dezelfde manier als dat je alledaagse dingen leert: door te zoeken, door te lezen en vooral door je handen vuil te maken.

background
background
Onze trainingspartner in Cloud Technology
Proudly part of Xebia Group
logo
Ontmoet het Team
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921