categorie

Agile Methodology & Scaling

Van software-ontwikkeling en projectmanagement tot het opschalen van agile in de organisatie, de vraag naar professionals met diepgaande kennis van de agile-methodes en varianten zoals Lean, Scrum, Kanban en Scaled Agile of SAFe blijft groeien.

Agile Methodology & Scaling

Uitgebreide ervaring in de grootste Agile transformaties

Onze professionele consultants en trainers zijn Agile experts op het gebied van LeSS, Scaled Professional Scrum, Kanban, SAFe en Spotify. Hun extensieve ervaring met business transformaties en opschalen heeft al honderden klanten geholpen bij de implementatie van een Agile manier van werken.

Agile op grote schaal

Agile schalen is een compleet ander verhaal. Om je daarbij te helpen bieden we ook gecertificeerde trainingen die je leren Agile op grote schaal in de praktijk te brengen, zoals de Certified LeSS Practitioner en Scrum@Scale Certified Practitioner opleidingen. Bereid jezelf voor op deze volgende grote stap met trainers als Bas Vodde (grondlegger LeSS) en Jesse Houwing.

Gecertificeerd door Scrum.org en Scrum Alliance

Bij Xebia Academy leer je alles over Agile en Scrum. Wij bieden trainingen van zowel Scrum.org als Scrum Alliance. Het team bestaat uit Scrum.org trainers als Ron Eringa en Laurens Bonnema en Scrum Alliance trainer Arlen Bankston. Zij nemen je mee in hun wereld en bieden je de skills en kennis om de beste servant leader te worden.

background
background
Ontmoet ons Team
Deze bedrijven hebben wij getraind in Agile Methodology & Scaling
logo
logo
logo

Laat je bedrijf groeien met agile

Agile heeft de manier waarop organisaties werken gerevolutioneerd. Centraal daarbij staan flexibele en responsieve, multidisciplinaire teams. Teams die stapsgewijs en iteratief aan projecten werken. Toen agile in grotere organisaties gangbaar werd, ontstonden er verschillende methoden en raamwerken om antwoord te geven op schaalvergroting. Meer dan ooit hebben bedrijven behoefte aan capabele, agile-savvy professionals om verder te groeien. Xebia Academy biedt een volledige reeks trainingen in agile methoden en scaling om je bedrijf en je carrière te transformeren, samen met onze coaches en guru's.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921