categorie

Scrum Master

Kijk verder dan de basisregels van scrum en leer hoe je je team leidt als een pro. De uitgebreide, praktijkgerichte trainingen van onze training consultants bieden je alle benodigde kennis om vakkundig door de geavanceerde uitdagingen van scrum te navigeren.

Scrum Master training

Aanbevolen door zowel Scrum.org als Scrum Alliance

Xebia Academy wordt vertegenwoordigd door de marktleiders in agile en scrum: Scrum.org en Scrum Alliance. En dankzij onze nauwe samenwerking met goeroes zoals Jeffrey Sutherland van Scrum Inc., Arlen Bankston, Gunther Verheyen en Pierluigi Pugliese wordt de scrum master trainingen gegeven door ’s werelds bekende experts en de grootste namen uit de industrie.

Al meer dan 10.000 Scrum Master certificeringen gehaald bij Xebia Academy

Onze scrum master trainingen voor beginners tot gevorderden houden scrum masters scherp en effectief op elk punt in hun carrière. Door een dynamische mix van oefeningen, discussies en lezingen leer je je team te faciliteren als een echte master.

Unieke gevorderde Scrum Master trainingen

Met onze unieke geavanceerde trainingen breng je je vak naar het volgende level. De opties bestaan onder andere uit de tweedaagse Advanced Certified Scrum Master training van Scrum Alliance en uit onze eigen tweedaagse Advanced Scrum Master, opgezet door onze deskundige scrum master coaches.

background
background
Ontmoet het Team
Voor deze bedrijven hebben wij Scrum Masters getraind
logo
logo
logo

Leid je team als een pro

De beste scrum masters doen meer dan alleen een team ondersteunen. Ze zijn in staat om hun team constant te verbeteren. Leer scrum gebruiken in verschillende omgevingen en voeg meer pit en diepte toe aan retrospectives. Los complexe problemen op die het team overstijgen. Werk aan geavanceerde gesprekstechnieken om te communiceren met product owners en andere stakeholders. Leer hoe je de allerbeste producten voor je klanten ontwikkelt en hoe je omgaat met valkuilen, met interactieve oefeningen en games die je vervolgens weer kunt delen met je team.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921